Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 29.09.2014.

12:28

Blan: Nadam se da će Ibra igrati

Trener Pari Sen Žermena Loran Blan rekao je da se nada da će napadač te ekipe Zlatan Ibrahimović biti spreman za utakmicu sa Barselonom u Ligi šampiona.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Šampioni Francuske dočekuju katalonski klub u utorak od 20.45 na „Parku prinčeva“ u okviru drugog kola elitnog takmičenja.

Španski tim je u prvom kolu pobedio Apoel sa 1:0, a Pari Sen Žermen je odigrao bez golova sa Ajaksom.

Ibrahimović je propustio poslednje dve utakmice zbog povrede pete i njegov nastup je neizvestan. Pre povrede, Šveđanin je postigao sedam golova na sedam utakmica.

Nadamo se da će se vratiti u tim za utakmicu s Barselonom“, rekao je Blan.

Utakmicu će propustiti Tijago Silva i Ezekil Laveci, pošto obojica imaju problema sa povredom tetive.

Svakodnevno smo pratili oporavak Silve i on nije spreman. Oporavak ide dobro, ali neće biti spreman i još ne znamo kada će se vratiti na teren“, rekao je trener pariskog kluba.

Barselona ove sezone nije primila nijedan gol i pokušaće da nastavi taj niz u Parizu.

Trener Barselone Luis Enrike ocenio je da je Pari Sen Žermen jedan od ozbiljnijih kandidata za osvajanje Lige šampiona ove sezone.

Ako je Ibrahimović povređen, to je veliki gubitak za njihovu ekipu. Mislim da će i pored toga pokušati da naprave dobar rezultat. Gledao sam nekoliko njihovih utakmica i mislim da su ekipa koja bi mogla da osvoji trofej. Imaju veoma dobar tim, kvalitetan u napadu i vrlo jak u odbrani“, rekao je Enrike, „Imaju mnogo mogućnosti na terenu. Zavise od Ibrahimovića, ali imaju i Kavanija, dobri su, čak iako ne bude igrao Laveci“.

U ekipi Barselone zbog povreda neće biti desnog beka Daglasa i Tomasa Vermalena. Katalonski klub u utakmicu ulazi posle ubedljive prvenstvene pobede od 6:0 protiv Sevilje.

U drugoj utakmici u Grupi F u utorak od 20.45 u Nikoziji igraju Apoel i Ajaks. Utakmicu će suditi srpski sudija Milorad Mažić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve