Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 25.09.2014.

11:04

"Mesi me nazvao sinom prostitutke"

Fudbaler Malage Veligton rekao je da je bio isprovociran da odgurne Lionela Mesija, jer ga je argentinski reprezentativac nazvao pogrdnim imenom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Utakmica između Malage i Barselone završena je bez golova 0:0, a Veligton je zbog sukoba sa Mesijem zaradio žuti karton.

"U jednom duelu sam pokušao da ga zaustavim, slučajno sam ga zakačio po licu. Nisam imao nameru. Onda mi je prišao i nazvao me sinom prostitutke. Zato sam ga odgurnuo, ali to su stvari koje ostaju na terenu", rekao je Veligton.

On je dodao da je zadovoljan kako je Malaga odigrala protiv Barselone, koja je posle četiri vezane pobede doživela prvi remi u šampionatu.

"Pokušali smo da prenesemo na teren ono što smo radili poslednjih nekoliko dana. Znali smo da će biti teško. Morali smo da radimo i svih 90 minuta da trčimo i borimo se. Mogli smo čak i da postignemo gol", rekao je 35-godišnji defanzivac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu