Nova vest
Fudbal

Subota, 13.09.2014.

20:18

Lalatovićev asistent: Fer utakmica

Pomoćni trener Crvene zvezde Dragan Šarac okarakterisao je remi u Kruševcu kao "fer i korektnu utakmicu".

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Napredak i Zvezda odigrali su 0:0 u petom kolu Super lige Srbije, nakon dramatičnog duela u Kruševcu.

"Utakmica je bila teška, Napredak je dobar protivnik. U drugom poluvremenu smo dominirali, pokušavali smo da probijemo bunker, pogodili smo prečku..Nismo videli dobro da li su bili penali, to ćemo da vidimo kasnije. Utkamica je bila fer i korektna, idemo dalje", rekao je Šarac.

Trener Napretka Saša Štrbac ocenio je da je utakmica protiv Crvene zvezde bila "prava rovovska borba", kao i da je zadovoljan nastupom svojih fudbalera.

"Kao što smo i očekivali, bila je prava rovovska borba, pucalo je kao da je bokserski meč. Zadovoljan sam. Znali smo da će ovo biti utakmica na jedan gol, a na nesreću mi ga nismo dali", rekao je Štrbac televiziji Arena sport.

Napredak je promašio penal u prvom poluvremenu, da bi u finišu meča u centru pažnje bio sudija Santrač.

"Najbitnije je da ekipa zna šta hoće, a videli smo da naša ekipa zna šta hoće. Sledeću igramo protiv Jaogine, poznajemo je, spremamo se za nju iz dana u dan. Ako Napredak bude igrao kao danas, neće biti problema", rekao je Štrbac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve