Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.09.2014.

17:05

Drinčić: Ne dirajte Partizan

Crnogorski internacionalac Nikola Drinčić demantovao je za 'Novosti' da njegovo napuštanje reprezentacije Crne Gore ima veze sa Partizanom.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

"Doneo sam odluku da više ne igram za reprezentaciju Crne Gore i to je gotova stvar. Oni znaju šta je razlog tome, posebno oni koji pričaju jer su prisustvovali tom razlogu. Činjenica je to da cela ova priča nema nikakve veze sa Partizanom. Za klub ću i dalje igrati maksimalno i pomagati drugovima koliko sam u mogućnosti", podvukao je Drinčić u priči za Novosti.

Drinčić je napustio reprezentaciju Crne Gore, spakovao kofere i vratio se u Beograd. Informaciju o odlasku iskusnog veziste Partizana iz nacionalnog tima je prvi potvrdio selektor Branko Brnović, ali se njegova priča umnogome razlikuje od Drinčićeve verzije.

Iskusni vezista, koji je po mišljenju mnogih bio najvažniji šraf "parnog valjka" u ovoj godini, igrao je za nacionalni tim Crne Gore od 2007. godine. Od tada do danas upisao je 33 utakmice za "Sokolove", a mreže rivala je tresao u tri navrata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve