Nova vest
Fudbal

Nedelja, 31.08.2014.

10:15

JSL: Partizan juri nastavak niza

Fudbaleri Partizana od 17 časova gostuju Radu u okviru četvrtog kola Jelen Superlige i u tom duelu će juriti četvrti trijumf ove sezone.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Taj duel će se igrati pred praznim tribinama stadiona na Banjici, a ‘crno-beli’ ga dočekuju posle plasmana u grupnu fazu Lige Evrope.

Izabranici Marka Nikolića su neporaženi od početka sezone i pokušaće da nastave niz i ostanu na čelu, zajedno sa Crvenom zvezdom, koja je u subotu došla do četvrte pobede.

S druge strane, Rad je u dosadašnjem delu sezone zabeležio dve pobede i poraz i drži sedmo mesto na tabeli sa šest bodova.

Mnogo važna utakmica za Partizan posle plasmana u Ligu Evrope. Biće teška utakmica iz više razloga, imamo veliko poštovanje prema Radu, kao klubu, igračkom kadru i treneru, to su demonstrirali i u dosadašnjem toku prvenstvu. Zbog toga nas čeka težak posao, ali i zbog činjenice da igramo u nefudbalskom ambijentu, bez publike, ispražnjeni i umorni od putovanja, i emotivno i fizički, i cilj je veoma jasan. Moramo da nađemo načina, igrače koji su motivisani da igraju ozbiljnu utakmicu sa ozbiljnim protivnikom, donese Partizanu tri boda i ostavi ga u borbi za prvo mesto u prvenstvu”, rekao je Nikolić.

Nikolić je takođe istakao da je sezona tek počela i da plasman u Ligu Evrope ne briše probleme koje ima vicešampion Srbije.

Bitno je da praktično sezona je na početku, niko u klubu i oko nas ne sme da pomisli da je nešto završeno plasmanom u Ligu Evrope. Veliki korak smo napravili, ali veliki broj utakmica je tek ispred nas, u domaćem prvenstvu, Kupu i Ligi Evrope, neki problemi su i dalje aktuelni, ali mi moramo da radimo sada još bolje i više, nego do sada, da bi adekvatno odgovorili na izazove koji nas čekaju, a daleko najteži je gostovanje Radu. Želimo da na talasu onoga što smo postigli u Bakuu nastavimo i sada i da ovaj mini ciklus uspešno završimo”, naglasio je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve