Nova vest
Fudbal

Petak, 29.08.2014.

17:38

Karadžić: Težak put, budimo jedno

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je da reprezentaciju čeka dug i težak put do plasmana na Evropsko prvenstvo.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

"Pred nama je dug i težak put. Svaka utakmica biće novi test, psihološki i fudbalski, i takmičarski. Svi mi, ujedinjeni kao navijači Srbije, želimo da pomognemo reprezentaciji."

"Srbija će u nedelju, sedmog septembra od 20.45 u prijateljskoj utakmici dočekati Francusku na stadionu Partizana."

"Budimo jedno, budimo svi kao njih 11. A, onda, jer razloga za optimizam ima mnogo, rezultat neće izostati. Učinimo sve da naš predstojeći meč protiv Francuske bude samo uvod u plasman Srbije (na Evropsko prvenstvo) u Francusku 2016.", dodao je Karadžić.

Prema njegovim rečima, Srbija mnogo lepog očekuje od nacionalnog tima u predstojećem periodu.

"Fudbalska Srbija, lično verujem s punim pravom, mnogo toga lepog očekuje od našeg najboljeg nacionalnog tima u naredne dve godine. Jedna nova mlada Srbija je u prethodnom periodu sazrevala, naš kvalitet je narastao, stvorena je generacija u koju verujemo i koja istinski obećava", ocenio je on.

Karadžić je kazao da lepši početak kvalifikacionog ciklusa od prijateljske utakmice sa Francuskom nije mogao da zamisli i da je to uvod "kakav se samo poželeti može".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d