Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.08.2014.

16:13

Milan želi Toresa na pozajmicu

Fudbalski klub Milan želi da dovede u svoje redove Fernanda Toresa i Marka van Ginkel pre nego što se završi letnji prelazni rok.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

’Rosoneri’ žele da dovedu Toresa na pozajmicu do kraja sezone, posle odlaska Marija Balotelija u Liverpul.

Jedan od čelnika Milana Adrijano Galijani potvrdio je da je klub poslao zvaničnu ponudu Čelsiju za 21-godišnjeg Van Ginkela, kao i da se gledaju najbolje opcije za Toresa.

Prelazni rok se bliži kraju i videćemo da li ćemo biti u mogućnosti da dovedemo bitnog napadača, to nam je glavni cilj. Tores je definitiv taj profil igrača i videćemo da li možemo da dovedemo njega ili nekog drugig igrača. Van Ginkel? Njegov dolazak je moguć. Poslali smo ponudu Čelsiju i čekamo odgovor, ali smo optimisti“, rekao je Galijani.

Spekulacije da bi Tores mogao da napusti Čelsi pojavile su se još kada je Dijego Kosta stigao na „Stamford bridž“. U međuvremenu, u londonski klub se vratio Didije Drogba, a iako je menadžer Žoze Murinjo više puta isticao da računa i na Španca, glasine se ne stišavaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve