Nova vest
Fudbal

Petak, 22.08.2014.

21:48

Luka Milunović u grčkom Platanijasu

Bivši fudbaler Crvene zvezde Luka Milunović karijeru će nastaviti u grčkom Platanijasu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Milunović je na kraju sezone raskinuo ugovor sa Zvezdom, a do novog angažmana trenirao je sa ekipom Voždovca.

Iako je postojala mogućnost da ostane u ekipi koju vodi Zoran Milinković, Milunović se odlučio da se pridruži Platanijasu.

Povremeni mladi reprezentativac Srbije potpisao je trogodišnji ugovor, a stiže kao zamena za Aleksandra Kataija, kojeg je Olimpijakos vratio sa Pozajmice.

„Platanijas me je kontaktirao prethodnog meseca. Razgovarao sam sa ljudima iz kluba i uvideo da je ovo odlično organizovana sredina, sa dobro pripremljenim planovima za budućnost. Mnogo sam razmišljao i doneo sam odluku da dođem i sada sam ovde. Potpisao sam ugovor i sada je na meni da se izborim za mesto u timu i pomognem klubu da dostigne zacrtane ciljeve. Želim naporno da radim, da napredujem kao igrač i nadam se da ću imati dobru sezonu“, rekao je Milunović na predstavljanju.

Milunović je karijeru počeo u OFK Beogradu, da bi 2011. otišao u Zulte Varegem, a pre dve godine je postao član Crvene zvezde.

U klubu iz Ljutice Bogdana odigrao je 46 mečeva i 10 puta se upisivao u strelce.

Slobodan u izboru sredine postao raskidom ugovora, početkom juna meseca ove godine, posle nesvakidašnjeg slučaja u kom je izbačen iz prvog tima jer nije želeo da potpiše saglasnost da neće tužiti klub.

Dres mlade reprezentacije nosio je 16 puta i postigao pet golova.

Za Platanijas igra još jedan igrač ponikao u Zvezdi, Nikola Beljić (31), nekadašnji fudbaler OFK Beograda i brojnih grčkih klubova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve