Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.07.2014.

23:53

Marić: Dvomeč izgubili u Slovačkoj

Trener fudbalera Vojvodine Zoran Marić izjavio je da je dvomeč kvalifikacija za Ligu Evrope sa Trenčinom rešen u prvoj utakmici prošle nedelje u Slovačkoj.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Novosađani su na svom stadionu posle vrlo dobre igre slavili u revanšu 2. kola rezultatom 3:0, ali nisu uspeli da nadoknade minus od četiri gola iz prvog meča (4:0).

Marić je na konferenciji za novinare kazao da su njegovi igrači dali sve od sebe i da nema šta da im zameri, jer su tokom cele utakmice igrali maksimalno angažovano i da su do samog kraja verovali da je preokret moguć.

"Velika razlika u igri koju smo pružili u dve utakmice osnovni je razlog našeg ispadanja iz takmičenja i žao mi je zbog toga. Imali smo šanse, igrači su verovali da mogu nadoknaditi veliku prednost gostiju, mada je teško bilo očekivati da ekipu kao što je Trenčin možemo da pobedimo sa 5:0", rekao je Marić.

Na pitanje novinara da li je zadovoljan igračkim kadrom koji mu je na raspolaganju Marić je kazao da su to igrači na koje može da računa i da su kao takvi za njega najbolji u ovom trenutku.

On je podsetio da je u večerašnjem meču na klupi imao čak petoricu igrača rođenih 1995. i 1996. godine.

Trener Trenčina Martin Šavela naveo je da je večerašnji meč bio veoma težak za njegovu ekipu i da je Vojvodina pokazala svu svoju snagu i pravu vrednost tima.

"Imali smo dosta sreće da izborimo krajnji rezultat. Naš golman je pri vođstvu Vojvodine od 3:0 zaustavio nekoliko teških lopti na gol liniji", rekao je Šavela.

Trenčin će u 3. kolu kvalifikacija igrati protiv engleskog predstavnika Hala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d