Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.07.2014.

21:42

Milojević: Pokazali da vredimo

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da su njegovi fudbaleri videli kako treba da igraju i da su na utakmici sa Gredigom pokazali da vrede.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

"Rekao sam svojim fudbalerima da igraju slobodno, jer je ovo za njih jedno veliko iskustvo i da u ovakvim utakmicama samo možemo mnogo da dobijemo. Videli su koji je put, koliko mogu. Pokazali su da vrede i da zaslužuju što su u Čukaričkom", rekao je Milojević novinarima posle utakmice u Salcburgu.

Čukarički je eliminisan od austrijskog Grediga sa ukupnih 5:2. Srpski tim je u revanšu pobedio sa 2:1.

"Nismo verovali u prolaz dalje. Uvek postoji neka nada, ali mislim da je već u Beogradu bilo dosta toga rešeno, već smo želeli da nametnemo naš stil igre i pokažemo kakva smo ekipa. O ozbiljnosti Grediga govori to da su i u revanšu izašli u najboljem sastavu", kazao je Milojević.

Beogradski klub je oštećen u revanšu, pošto arbitar pri rezultatu 2:1 nije dosudio penal i pokazao crveni karton fudbaleru Grediga kao poslednjem igraču odbrane.

"Saglasio bih se da je bio penal i crveni, sigurno je da bi sve bilo drugačije sa 3:1 20 minuta do kraja, ali nema veze... Bitno je da smo dobili utakmicu i zemlju prezentovali na najbolji mogući način", istakao je Milojević.

Milojević je ponovio da je crveni karton njegovog fudbalera Lukasa Pjasentina u prvom susretu rešio pitanje pobednika dvomeča.

"Apsolutno zasluženo smo danas pobedili, želeli smo da zaboravimo prvi susret. Taj rezultat apsolutno nije slika stanja", dodao je on.

Gredig će u narednoj rundi kvalifikacija igrati protiv moldavskog Zimbrua, koji je eliminisao CSKA iz Sofije.

Milojević je čestitao Gredigu na prolasku i poželeo sve najbolje u nastavku Lige Evropa, kao i da se plasira u grupnu fazu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d