Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.06.2014.

08:29

Alivodić stiže u Partizan

Fudbaler Vojvodine Enver Alivodić biće prvo pojačanje Partizana za novu sezonu, prenose Večernje novosti.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Konkretni pregovori tri strane navodno traju već desetak dana, pa se očekuje da se Alivodić priključi novim saigračima do subote, kada kreću u Sloveniju.

Tako će crno-beli nastaviti trend dovođenja pojačanja iz Vojvodine od dolaska trenera Marka Nikolića iz tog kluba. Zimus su u Humsku stigli Petar Škuletić, Miroslav Vulićević i Branislav Trajković.

Partizan je i tokom januarskog prelaznog roka želeo Alivodića, ali mu nije odgovarala visina obeštećenja koju je tražio novosadski tim, a navodno je razlika bila oko 50.000 evra.

Alivodić ima 30 godina, igra u sredini terena, a tokom karijere nastupao je za Čukarički, Novi Pazar, BSK Borču i kiparski Enosis.

Crno-beli traže još pojačanja za učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona, prioritet su štoper i napadač, gde je prvi pik i dalje Abubakar Umaru, takođe bivši član Voše, sada igrač belgijskog Beverena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve