Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.06.2014.

22:19

Mrđa traži raskid, sledi egzodus?

Kako prenose Novosti, većina prvotimaca Crvene zvezde blizu je odluke da zatraži raskid ugovora, a prvi je to učinio najbolji strelac Dragan Mrđa.

Izvor:

Autor:

Default images

"Krivo mi je što je moralo da dođe do ovoga. Predao sam u klubu pisani zahtev i bio spreman na svaki dogovor, ali ni posle dve sednice Upravnog odbora nisam dobio nikakav odgovor. Više nisam mogao da čekam. Imam porodicu, dvoje dece i pre svega moram da brinem o njihovoj budućnosti", kaže Mrđa za Novosti.

"Ostalo mi je još dve-tri godine i ne mogu sebi da dozvolim luksuz da gubim vreme", dodao je Mrđa. "U mom činu ne postoji ništa lično. Oni se ljudi bore koliko mogu, nasledili su ogromne dugove, neke probleme uspevaju da reše, neke druge ne".

Napadač je još jednom istakao da nije želeo da se ovako završi.

"Bio sam spreman da razgovaramo i da se dogovorimo, ali do konkretnog razgovora nije došlo. Znam koliko mi je Zvezda dala, u klubu sam se vratio posle duge pauze, ali smatram da sam sa svojih 19 golova i ja Zvezdi pružio mnogo. Mnogo mi je žao i nisam srećan što se sve ovako završava", zaključio je Dragan Mrđa.

Ovo ipak nije prvi odlazak iz šampionske ekipe Crvene zvezde, jer je Ljutice Bogdana prvi napustio Miloš Ninković, tako što je oprostio dugovanja kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

120 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu