Nova vest
Fudbal

Nedelja, 18.05.2014.

11:32

Vidić: Engleska može da iznenadi

Srpski fudbaler Nemanja Vidić izjavio je da veruje da Engleska može da iznenadi na Svetskom prvenstvu u Brazilu zbog malih očekivanja.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Odlazeći kapiten Mančester Junajteda, koji će od naredne sezone braniti boje Intera, istakao je da to ne znači da misli da će Englezi osvojiti Mundijal, ali i da ne želi da pravi predviđanja ko bi na kraju mogao da postane svetski šampion.

Da budem iskren, mislim da Engleska ima veće šanse nego prošle godine u ovo vreme. Možda je to zato što imaju bolje igrače, a takođe mislim da je atmosfera oko reprezentacije bolja zbog manjih očekivanja i to će pomoći igračima. Mislim da nema više velikog pritiska od strane medija i zbog toga imaju šansu da naprave dobar rezultat. Ne kažem da će odvojiti titulu, već da će biti dobri”, rekao je Vidić.

Vidić takođe smatra da evropske reprezentacije mogu dobro da se pokažu u Brazilu.

Kada pričamo o šansama za titulu, ako pogledate imena, Španija ima najveće šanse. I Nemačka često ima dobre rezultate na velikim takmičenjima. Ne znam šta bih mogao da kažem za Italiju, imaju nekolicinu starijih igrača, tu su i mladi, a veliki problem za njih je povreda Đuzepea Rosija. Ne znam da li će biti spreman za Svetsko prvenstvo, ali mislim da je on veoma bitan igrač za reprezentaciju Italiju. Nikad se ne zna, a ja nisam dobar u predviđanima. Čini mi se da one zemlje koje nisam pomenuo imaju bolje šanse za trofej”, naglasio je Vidić.

Svetsko prvenstvo u Brazilu na programu je od 12. juna do 13. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu