Nova vest
Fudbal

Subota, 17.05.2014.

11:47

Lazović: AEK me želi

Fudbaler Partizana Danko Lazović potvrdio je za „Sport“ da ga AEK želi u svojim redovima, ali da dogovor još nije postignut.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Lazović se protekle zime vratio u redove ’crno-belih’, a kako sam kaže, sa čelnicima šampiona Srbije se tada dogovorio da je posle pola godine slobodan igrač.

Istina je da sam se video sa Nikosom Liberopulosom posle utakmice sa Voždovcem, sedeli smo u jednom od gradskih restorana, pričali o mojim planovima, željama AEK, u koje se izgleda uklapam“, istakao je Lazović, „Poznajemo se sa terena, igrali smo jedan protiv drugoga, pa sam mu rekao šta mislim, postavio sam neke uslove. Rastali smo se prijateljski i sada su oni na potezu“.

Na pitanje koliko je dogovor blizu, Lazović je rekao:

Ne mogu da odgovorim na to pitanje precizno, jer ne znam da li će moći da plate. Liberopulos mi je izložio plan, velike ambicije kluba u stvaranju tima, a sve to zarad povratka u najjaču ligu Grčke. AEK ima dugu tradiciju i rešili su da ga vrate tamo gde mu je i mesto. Kada smo se pozdravljali dogovor je bio da se jave i iznesu stav, ali, to se još nije dogodilo, pa da ne prejudiciramo događaje“.

Lazović je istakao da mu godi interesovanje grčkog kluba, ali da ne pravi planove unapred, dok ne dođe do dogovora.

Radi se o nesumnjivo velikom klubu i ne mogu da kažem da nisam zainteresovan. Ipak, život me je naučio da je od interesovanja do realizacije u fudbalu dug put, pa ne kujem neke planove unapred. Jednostavno, neka ide sve svojim tokom, kako god da bude. Da se samo razumemo, ništa to još nije gotovo, načinjeni su tek neki koraci. Niko iz AEK me posle toga nije kontaktirao, evo, već sedam dana, tako da se ništa još ne zna. Ko zna, možda i ostanem u Partizanu, to ne bi bio problem“, naglasio je Lazović.

31-godišnji Lazović je profesionalnu karijeru započeo u Partizanu, u kojem je igrao u tri navrata. Pored ’crno-belih’, do sada je branio boje Fejenorda, Bajera, Vitesea, PSV Ajndhovena, Zenita iz Sankt Peterburga i Rostova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu