Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.04.2014.

09:25

Murinjo odmara igrače protiv L'pula

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je posle remija sa Atletiko Madridom u Ligi šampiona da planira da odmori neke igrače protiv Liverpula.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Atletiko i Čelsi odigrali su bez golova u utorak na ’Visente Kalderonu’, a Murinjo je najavio da razmišlja da izostavi iz tima najvažnije igrače protiv ’crvenih’.

Ova odluka još je interesantnija kada se uzme u obzir da pobedom u derbiju ’plavci’ mogu da se vrate u trku za titulu, ali Portugalac ima druge planove.

„Ne mogu sam da odlučim koji će tim igrati protiv Liverpula, to je odluka u kojoj ću morati da saslušam šta klub ima da kaže. Ja sam samo deo, menadžer i ništa više“, rekao je Murinjo.

Čelsi je protiv ’jorgandžija’ igrao bez Ivanovića, Azara, Matića, Oskara i Etoa, a tokom utakmice teže povrede doživeli su golman Petr Čeh i kapiten Džon Teri, za koje je sezona završena.

Murinjo smatra da ljudi koji u Engleskoj odlučuju o fudbalu prave greške i da zbog toga nije siguran kakav će sastav istrčati na teren ’Enfilda’.

„Činjenica da je utakmica u nedelju stavlja problem ne u moje, već u ruke koji su odlučili da se igra u nedelju, a ne u subotu ili petak. Mi predstavljamo engleski fudbal, mi smo jedini engleski tim u Evropi. Španija ima četiri tima i omogućava im sve uslove da naprave uspeh“, dodao je Murinjo.

Utakmica između Liverpula i Čelsija igra se u nedelju od 15.05 na ’Enfildu’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve