Nova vest
Fudbal

Petak, 18.04.2014.

12:27

Šćepović: Želim u Primeru i Evropu

Fudbaler Sportinga iz Hihona Stefan Šćepović izjavio je za Sport da bi želeo da naredne sezone igra u Primeri.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

"Od svega bih najviše voleo da u dresu Sportinga izborim elitni status“, dodaje golgeter ekipe iz Hihona, vodeći strelac (21 gol) Segunde.

"Drugoplasirani Eibar je odmakao šest bodova, ali, još se igra, preostalo je osam rundi, kad bismo bar izborili plej-of u kojem se sastaju treći sa šestim i četvrti sa petim... Podsećam da pobednici tih duela rešavaju potom ko će u Prvu ligu.“

Naredni rival Šćepovićevom timu biće Mursija.

"Mursija je bod ispred nas, igramo kod kuće, i sad i nedelju kasnije kad dočekujemo Lugo. Ukoliko bismo ostvarili dve pobede, eto nas opet u konkurenciji za vrh tabele, zato niko ne bi smeo da otpiše Sporting, ma zabranjeno je“, rekao je kroz osmeh Šćepović.

Šćepoviću su ambicije vezane za Primeru, a ukoliko ne ostane u Sportingu, želeo bi da igra za neki klub koji će se takmičiti i u Evropi.

“Moje ambicije su usmerene ka Primeri, u svemu mi odgovara zemlja Španija, perfektno govorim njen jezik, dajem, bogami i golove... Ako bih se usidrio u klubu koji će od jeseni igrati u Evropi, to bi bilo idealno."

Zanimljivo je i napeto i u gornjem i u donjem delu tabele.

“Nada nikome nije usahla, svi su u nekoj igri, ne čudi što ne odustaje ni fenjeraš Alaves. Sudeći po tome, u Segundi je sve, baš sve otvoreno, svaka utakmica je neizvesna."

Kad je Šćepović zimus potpisao četvorogodišnji ugovor sa Sportingom, na papir je stavljena i klauzula: obeštećenje od 25 miliona evra.

“Sporting se na taj način zaštitio. Budući da istaknuta suma nije realna, nema dileme da će se pričati o manjoj cifri. Ono što je jasno: klub će, pod uslovom da ostane kratkih rukava u trci za Primerom, prodati nekolicinu igrača, među kojima sam i ja”, rekao je Šćepović za Sport.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve