Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.04.2014.

11:12

Montolivo: Da dobijemo sve

Igrač sredine terena MIlana Rikardo Montolivo rekao je da veruje u potpuni povratak svog tima, ali da 'roso-neri' moraju da nastave u istom ritmu.

Izvor:

Autor:

Default images

Ekipa Klarensa Sedorfa je u jednom trenutku bila u opasnosti da se nađe u borbi za opstanak, ali je uspela da se podigne, a četiri pobede u nizu vratile su je u 'život'.

"Od početka smo verovali u povratak i svakodnevni mkotrpni rad se isplatio. Ne smemo da dozvolimo sebi nove kikseve, moramo da trijumfujemo u svim mečevima do kraja. Biće teško, ali možemo to".

Ekipa sa "San SIra" se pobedom protiv Katanije izjednačila sa Torinom na sedmom mestu, pa sada ima mogućnost da se izbori i za Ligu Evrope.

"Liga Evrope je i dalje daleko od nas. Nećemo, ali i ne treba, da se bavimo kalkulacijama, moramo da mislimo samo na sebe.Novi težak test sledi nam protiv Livorna sledeće subote, ali moramo da idemo samo na pobedz", jasan je italijanski reprezentativac

Posle meča sa Livornom, Milan očekuju mečevi protiv Rome, Intera, Atalante i Sasuola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve