Nova vest
Fudbal

Nedelja, 06.04.2014.

23:11

"Pobeda nad MC ne znači titulu"

Fudbaler Liverpula Stiven Džerard rekao je da veruje da eventualna pobeda protiv Mančester Sitija neće biti dovoljna za osvajanje titule šampiona.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

"Kada bi nam rekli, pobedite Siti i titula je vaša, mi bismo to prihvatili. Ali, mislim da to nije dovoljno. Sve što nam pobeda u tom meču može sa sigurnošću doneti su tri boda, a ne titula, jer nas posle toga očkuju još četiri važne utakmice", rekao je Džerard.

Džerard, koji je golovima u nedelju prestigao Kenija Dalgliša na večnoj listi strelaca, rekao je da je zadatak njega i njegovih saigrača da u narednim utakmicama ostanu fokusirani i predani ukoliko žele titulu.

"Moramo da ostanemo smireni i fokusirani. Očekuje nas još dosta važnih utakmica, a naš zadatak je da svaki put kada izađemo na teren pružimo svoj maksimum, do poslednjeg grama snage", rekao je Džerard.

Liverpul je trenutno lider u engleskoj Premijer ligi sa 74 boda, što je dva više od Čelsija i četiri više od Mančester Sitija koji ujedno ima i dve utakmice manje od prvoplasirane ekipe.

Utakmica između Liverpula i Mančester Sitija igraće se 13. aprila na "Enfildu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve