Nova vest
Fudbal

Subota, 08.03.2014.

21:17

Stojanović zadovoljan od 60. minuta

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da je njegov tim prvi put u prolećnom delu sezone odigrao bolje u drugom poluvremenu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

On je dodao da je da je meč protiv Napretka bio dobar. Napredak je poveo s 1:0, ali je Zvezda preokrenula i na kraju slavila sa 4:1.

"Znali smo da će utakmica da bude teška. Napredak ima svežinu, brzinu i polet. Počeli smo katastrofalno, bez ikakve agresije, ali nas je gol trznuo i počeli smo da srljamo."

"Izjednačili smo na vreme i prvi put ovog proleća odigrali bolje drugo poluvreme nego prvo", rekao je Stojanović novinarima posle meča.

Obe ekipe imale su šansi da postignu još neki gol.

"Utakmica je bila lepa, bilo je dosta tempa i želje za dobrom igrom, a za to su potrebne dve ekipe, što je večeras bio slučaj", rekao je Stojanović.

Zvezda je četvrti gol postigla iz penala koji je izveo Miloš Ninković, iako su se pre toga Abiola Dauda i Dragan Mrđa posvađali ko će ga šutirati.

"Zna se ko izvodi penal i šutirao je onaj koji treba da šutira", kratko je rekao Stojanović.

Trener Napretka Nenad Lalatović, koji je bivši kapiten Zvezde, kazao je da je zadovoljan igrom svog tima samo do 60. minuta.

"Zadovoljan sam igrom do 60. minuta, posle toga ne. Primali smo golove posle individualnih grešaka odbrane, a kada Zvezda preokrene, onda je teško vratiti se u utakmicu. Ostaje nam da istrajemo u borbi za opstanak, a Zvezdi želim da napokon osvoji titulu jer to zaslužuje", rekao je Lalatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu