Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.01.2014.

23:12

KK: Real rutinski do polufinala

Fudbaleri madridskog Reala rutinski su se plasirali u polufinale Kupa kralja pošto su i u revanšu pobedili Espanjol sa 1:0.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

‘Kraljevski klub’ je prošle nedelje pobedio Espanjol u Barseloni sa 1:0 golom Benzeme, a sada je strelac gola na “Santijago Bernabeu” bio Hese Rodriges.

Revanš meč praktično je rešen već posle nekoliko minuta, pošto je Rodriges jedini gol na utakmici postigao u sedmom minutu.

Madriđani su očekivano bili bolji tokom celog duela, a u finišu im je pomogla i činjenica da je Espanjol ostao sa desetoricom igrača na terenu. U 76. minutu drugi žuti karton i isključenje zaradio je Viktor Sančes.

Preostali revanš mečevi četvrtfinala španskog Kupa na programu su u sredu i četvrtak. Najubedljiviju prednost ima Barselona, koja vodi sa 4:1 protiv Levantea. Sosijedad iz prvog meča nosi prednost 3:1 protiv Rasinga, dok Atletiko Madrid vodi sa 1:0 protiv Atletika iz Bilbaa.

Kup kralja, četvrtfinale
utorak, 28. januar
Real Madrid – Espanjol 1:0 (prvi meč 1:0)
sreda, 29. januar
Atletik – Atletiko Madrid 20.00 (prvi meč 0:1)
Barselona – Levante 22.00 (prvi meč 4:1)
četvrtak, 30. januar
Rasing Santander – Real Sosijedad (prvi meč 1:3)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve