Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.12.2013.

09:07

JSL: Nagrade Jojiću i Milanoviću

Fudbaler Partizana Miloš Jojić biće proglašen za najboljeg igrača jesenjeg dela prvenstva, dok će naslov najboljeg trenera otići u ruke Milana Milanovića.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

U izboru koji je organizovala Zajednica Superlige konkurenti fudbaleru Partizana bili su kapiten Vojvodine Miroslav Vulićević, te veznjak Zvezde Miloš Ninković.

Dosadašnji trener Novosađana Marko Nikolić bio je na korak od nagrade, ali su ga u finišu pretekli Milanović, streteg Novog Pazara, Mladen Dodić iz Jagodine i Vuk Rašović iz Partizana.

Jojić je ovu nagradu zaslužio odličnim partijama ove jeseni, a praktično sam je održao „crno-bele“ u vrhu šampionata nakon poraza u večitom derbiju. U naredne tri utakmice postigao je četiri gola, čime je svom klubu doneo devet bodova.

U ovoj sezoni je ukupno odigrao 28 utakmica, postigao osam golova uz sedam asistencija, a u taj broj nastupa ulazi i pogodak na debiju u seniorskoj nacionalnoj selekciji Srbije, na prijateljskom meču sa Japanom.

Trofej najboljem treneru ide u ruke Milanu Milanoviću, koji sa Novim Pazarom beleži iznenađujuće dobre rezultate, s obzirom da se klub letos našao u velikim kadrovskim problemima. Pazarci jesen završavaju na deobi četvrtog mesta sa Radničkim iz Niša i Vojvodinom sa 24 poena.

Mladi Andrija Živković je u trenucima kada gotovo nikome u redovima Partizana nije išlo odigrao sjajno i na prve četiri utakmice ove sezone postigao četiri gola i jednu asistenciju, dok je najbolji pogodak postigao Marko Docić iz Javora, na utakmici protiv Vojvodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve