Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.12.2013.

19:33

1/2f: Spartak, OFK, Jagodina i Voša

Poznati su svi učesnici polufinala Kupa Srbije - Spartak, OFK Beograd, Jagodina i Vojvodina.

Izvor:

Autor:

Default images

Prvi su do plasmana stigli fudbaleri Spartaka, koji su na domaćem terenu golovima Šarića i Noskovića savladali favorizovani Partizan. U drugom meču dana, OFK Beograd je istim rezultatom bio bolji od Slobode u Užicu.

Jagodina je predvođena raspoloženim Aleksandrom Pešičem, koji je postigao het trik, bila ubedljiva portiv Donjeg Srema (4:1), dok je Vojvodina odličnim izdanjem potpuno nadigrala Zvezdu na Marakani (3:1).

Treneri Spartaka i Partizana bili su složni u ocenida je subotička ekipa zasluženo izborila plasman u završnicu Kupa, dok je izvršni direktor Spartaka Damir Džimović rekao je da su zabeležili istorijsku pobedu nad Partizanom i da žele trofej.

Trener Vojvodine Marko Nikolić rekao je posle meča u Beogradu da je njegov tim ostvario veliku pobedu, dok je njegov kolega sa klupe tima iz Ljutice Bogdana rekao da ga najviše brine povreda Miloša Ninkovića.

Kup Srbije, četvrtfinale:
Spartak – Partizan 2:0(2:0)
Šarac 11, Nosković 15
Sloboda – OFK Beograd 0:2(0:1)
Ješić 27, Čavrić 83
Jagodina – Donji Srem 4:1(4:0)
Lepović 11', Pešić 13', 31', 33' Čordašić 70'
Crvena zvezda - Vojvodina 1:3(0:1)
Mrđa 73' Kaluđerović 11', Alivodić 57', Škuletić 71'

Utakmice polufinala biće odigrane 26. marta i 9. aprila, a finale je zakazano za 7. maj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu