Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.12.2013.

12:48

Het-trik Bejla: Kome treba Ronaldo?

Garet Bejl postigao je het-trik u pobedi Real Madrida nad Valjadolidom, što bi trebalo da bude odlična vest za sve navijače ’kraljevskog’ kluba.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Vest i jeste odlična, ali postoji mali problem – Velšanin je najbolji meč od dolaska u Real odigrao kada na terenu nije bilo Kristijana Ronalda.

Pojedini britanski mediji, ali i neki drugi, odmah su priču okrenuli na tu stranu, a najkonkrentiji je bio Dejli mejl naslovom „Kome treba Ronaldo?“

„Najskuplje pojačanje Reala Garet Bejl pokazao je da može da odradi posao na visokom nivou u odsustvu Ronalda, Velšanin je sada postigaio devet golova u 13 utakmica. Teško je setiti se impresivnijeg početka nekog novajlije“, stoji u tekstu Dejli mejl.

Dejli telegraf otkrio je interesantan detalj – Velšanin je tražio da svi saigrači potpišu loptu kojom je dao svoj prvi het-trik za Real.

Francuski L’ekip takođe je pohvalio izvanrednu igru Bejla.

„Bejl je preuzeo štafetu od Ronalda, dao je tri gola i asistirao Benzemi za četvrti. Bio je savršena zamena za Ronalda, izgleda da je Bejl našao svoje mesto u Realu i, odsustvom Ronalda, dospeo je u centar pažnje“.

Bejla je nahvalio i Gardijan, a španski sportski dnevnik Ole počeo je izveštaj rečenicom „Bejl je Kristijano“ i konstatovao je da su Madriđani nezaustavljivi od poraza od Barselone.

Zadovoljan svojom igrom bio je i sâm Bejl.

"Sada osećam da sam deo tima i uživam", rekao je Velšanin i dodao da je na početku sezone imao problema sa fizičkom spremom, ali da je sada skoro potpuno pripremljen za utakmice.

"Moram da nastavim naporno da radim kako bih bio 100 odsto spreman, ali blizu sam. Ovo je poseban trenutak za mene, pošto sam postigao prvi het-trik na Bernabeu. Lepo je biti strelac, ali je lepo i kada asistiraš svojim saigračima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve