Nova vest
Fudbal

Subota, 30.11.2013.

18:47

Mrđa: Čist penal, povukao me je

Fudbaler Crvene zvezde Dragan Mrđa smatra da su njegovu ekipu spasili golman Boban Bajković i sreća u pobedi nad OFK Beogradom u 14. kolu JSL (2:1).

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Ekipa iz Ljutice Bogdana je kao gosti savladala “Romantičare”, Mrđa je postigao vodeći gol, izjednačio je Čavrić, a tačku na meč stavio je Miloš Ninković iz penala.

"Fudbaleri OFK-a su dobro igrali, imali su šanse posle 1:1, a nas su spasili Bajković i sreća. Možda za nekog postoji dilema oko penala, za mene ne. Povukao me je sa leđa, penal je čist. ", rekao je Mrdja

Strelac pobedonosnog gola Ninković rekao je da mu je kapiten Nenad Milijaš predložio da izvede jedanaesterac.

"Uvek je predvidjeno da Milijaš šutira penale, ali rekao je da se ne oseća sigurnim. Ja sam preuzeo odgovornost i dao gol. Dok sam igrao za Dinamo iz Kijeva šutirao sam dosta penala, tako da nisam osećao pritisak", naveo je Ninković.

Do kraja jesenjeg dela sezone Zvezda će se dva puta sastati sa Vojvodinom, u sredu u četvrtfinalu Kupa, te narednog vikenda u Jelen Superligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu