Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.11.2013.

12:31

Vidić produžio ugovor sa Junajtedom

Kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić odbio je ponude Juventusa i Rome te potpisao novi jednogodišnji ugovor sa „Crvenim đavolima“.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Na taj način nekadašnji reprezentativac Srbije se obavezao da će na „Old Trafordu“ ostati do svoje 34. godine, što može nagovestiti njegovu nameru da u engleskom timu i završi karijeru.

Vidićev aktuelni ugovor ističe na kraju ove sezone, a pored njega na vernost Junajtedu obavezali su se mlada zvezda, napadač Adnan Januzaj i vezni fudbaler Majkl Karik.

Bivši kapiten Crvene zvezde je u Junajted stigao 2006. godine i od tada je odigrao 194 utakmica i postigao 15 golova.

Ove sezone je odigrao ukupno 13 mečeva u svim takmičenjima, a ekipa Mančestera je trenutno na petoj poziciji Premijer lige sa 20 bodova, pet manje od vodećeg Arsenala.

Vidić je u crvenom dresu osvojio pet titula šampiona Premijer lige, tri Liga Kupa, pet trofeja Komjuniti Šilda, te jednu Ligu šampiona. U dva navrata je proglašen za najboljeg fudbalera engleske lige, u sezonama 2008/09 i 2010/11.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu