Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.11.2013.

20:52

Mihini ’orlovi’ bolji od novinara

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je sa 2:0 selekciju srpskih fudbalera po izboru novinara, u duelu odigranom u Užicu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Taj meč bio je poslednji za 'orlove' u 2013. godini i označio je i oproštaj Siniše Mihajlovića od klupe reprezentacije, pošto bi u sredu trebalo da bude promovisan kao novi trener Sampdorije.

Golove za ’orlove’ postigli su Tošić u sedmom i Đorđević u 20. minutu.

Izabranici Siniše MIhajlovića od početka utakmice su imali inicijativu, koju su krunisali ranim pogotkom.

Već u sedmom minutu, Zoran Tošić je bio strelac iz slobodnog udarca, izvedenog nekoliko metara van kaznenog prostora, a Boban Bajković na golu novinarske selekcije samo je ispratio loptu pogledom.

Samo dva minuta kasnije, Basta je sjajnim volejom sa desne strane imao odličnu priliku, ali je Bajković tada bio siguran.

Vođstvo ’orlova’ u 20. minutu duplirao je Filip Đorđević, koji je prvo šutirao pravo u Bajkovića posle centaršuta Stefana Šćepovića, da bi se ispravio glavom posle dobitka.

Do kraja poluvremena, fudbaleri novinarske selekcije pokušali su da naprave izgledniju priliku, ali nisu uspevali. Njihove neupešne pokušaje mogao je da kazni ponovo Đorđević u 44. minutu, ali je Bajković sjajno intervenisao i na odmor se otišlo sa prednošću ’orlova’ od 2:0.

U drugo poluvreme bolje su ušli izabranici Ljubiše Stamenkovića, Kecap je vrlo brzo posle kornera imao najbolju priliku na susretu.

Od tada usledio je mirniji period igre, bez prilika na obe strane, a posebno se isticao Đorđević, koji je imao dve prilike za 'orlove'.

Šansu da smanji zaostatak novinara imao je Srnić u 83. minutu, ali je golman bio siguran, da bi se u samom finišu Tošić ponovo probudio, međutim, do kraja meča mreže su mirovale.

Srbija - Novinari 2:0 (2:0)
Srbija: Kahriman (od 46. Brkić), Rukavina (od 84. Golubović), Ivanović, Maksimović (od 84. Planić), Tomović, Matić, Fejsa, Basta (od 46. Milivojević), Tošić, Djordjević (od 85. Pešić), Šćepović.
Novinari: Bajković, Vulićević, Gojković, Pejčinović, Ostojić, Smiljanić, Radivojević, Beljić, Arsenijević, Alivodić, Škuletić.
Igrali su još Aleksić, Vasilić, Udovičić, Vasiljević, Stojanović, Marušić, Srnić, Kecap i Luković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve