Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 31.10.2013.

23:32

Ninković: Menjam gol za pobedu

Junak poslednje pobede Partizana Nikola Ninković biće u centru pažnje i u večitom derbiju, a on ističe da bi odmah menjao gol za pobedu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Ninković je u sredu sa dva gola potvrdio plasman Partizana u četvrtfinale Kupa Srbije, a biće jedan od igrača od kojih će se očekivati da reši 145. prvenstveni derbi.

"Voleo bih da postignem gol, ali je daleko bitnije da pobedimo na Marakani. On neće ništa značiti ukoliko ne ostvarimo trijumf. Tako da bih gol bez razmišljanja menjao za tri boda", rekao je Ninković.

Partizan je poslednjih nedelja imao mnogo problema, teško je stizao do golova, a samim tim i do poeda, međutim čini se da je sve konačno proradilo u Nišu.

"I u prethodnim mečevima smo pokazivali veliku želju, ali nismo imali sreće da nam se utakmica otvori na pravi način. Pokazalo se i u Nišu da je sve mnogo lakše kada se utakmica otvori na pravi način, tada mnogo lakše kontrolišemo dešavanja na terenu", rekao je Ninković

Partizan ima četiri boda više od Zvezde kojoj gostuje u subotu u 145. prvenstvenom derbiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu