Nova vest
Fudbal

Petak, 30.08.2013.

18:18

Malbašić: Bolji smo, ali šta vredi

Fudbaler Partizana Filip Malbašić rekao je da tvrdi da je njegova ekipa bolja od Tuna, ali da to ništa ne vredi jer je eliminisana u baražu za Ligu Evrope.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

„Velika je šteta što smo prokockali 1:0 iz prve utakmice protiv Tuna na našem stadionu. U toj utakmici, kao i protiv Radničkog 1923, smo igrali dobro i svi smo mislili da je to najava dobrih partija, ali u Švajcarskoj nismo bili na svom nivou. Tvrdim da smo bolji od njih, ali šta to vredi kada smo ispali iz Evrope“, rekao je Malbašić.

Partizan je posle pobede sa 1:0 u Beogradu, u revanš susretu ubedljivo poražen od Tuna u Švajcarskoj sa 3:0 i tako završio učešće u evropskim takmičenjima ove sezone.

Malbašić je kod vođstva Tuna od 2:0 imao veliku priliku da postigne pogodak, kada je bio sam na pet metara od gola, ali mu je protivnički golman odbranio posle šuta glavom.

Imao sam veliku priliku kod rezultata 2:0, ali nisam uspeo da postignem gol koji bi utakmicu preokrenuo u našu korist. Sigurno je da sam želeo najbolje, ali nisam uspeo. Snosim zbog toga veliki deo krivice i izvinjavam se jer samo to mogu“, istakao je Malbašić.

Golman Partizana Vladimir Stojković rekao je da je igračima najteže i da utakmicu sa Tunom treba zaboraviti što pre.

Ne znam šta se desilo, sada je najteže nama igračima. Imali smo sve u našim nogama, ali ovo treba zaboraviti što pre, ako je to moguće, i okrenuti se domaćem prvenstvu. Svi smo podjednako krivi i svima nam je teško. Mnogo smo očekivali od ove utakmice, moramo da se vratimo i da pokažemo da smo veliki i da trijumfujemo protiv Rada“, rekao je Stojković.

Stojković je rekao da će verovatno ostati u Partizanu i u jesenjem delu sezone.

Verovatno ću ostati, ali sada ne razmišljam o tome, još mi je utakmica sa Tunom u glavi“, rekao je Stojković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu