Nova vest
Fudbal

Petak, 09.08.2013.

12:51

Pelegrini: Najbolji smo u ligi

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini izjavio je da poseduje najbolju ekipu u Premijer ligi i da su ’gradjani’ favoriti za osvajanje šampionske titule.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Siti je tokom prelaznog roka potrošio 90 miliona funti, a u klub su došli Fernandinjo, Hesus Navas, Alvaro Negredo i Stevan Jovetić.

Imamo najbolju ekipu u Engleskoj. Doveli smo četvoricu važnih igrača, koji će dodatno podići kvalitet. Nadam se da ćemo uspešno otvoriti novu sezonu protiv Njukasla i nastaviti s pobedama sve dok ne osvojimo titulu“, rekao je Pelegrini za engleske medije.

Desni bek Pablo Sabaleta, koji je prošle sezone proglašen za najboljeg igrača Sitija u izboru navijača, takodje je optimista.

Naporno smo radili tokom priprema i gladni smo trofeja. Atmosfera u svlačionici je sjajna. Novom menadžeru želim sve najbolje i nadam se da će imati uspeha u budućnosti“, rekao je Sabaleta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve