Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.07.2013.

18:11

Obradović zvanično u Partizanu

Iskusni štoper Milan Obradović (35, 182 cm) od zvanično je postao član Partizana, pošto je sa crno-belima potpisao ugovor na godinu dana.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Obradović je u utorak ujutru obavio lekarske preglede i testiranja funkcionalnih sposobnosti, a odabrao je broj 26 na dresu.

"Srećan sam što sam u Partizanu. Dva puta smo pregovarali, ali sam teki iz trećeg pokušaja prešao u Partizan. Prezadovoljan sam, kod kuće sam u Beogradu i željan sam uspeha sa crno-belima", rekao je Obradović na predstavljanju.

"Nadam se da ću iskustvom i kvalitetom pomoći da Partizan odbrani titulu i da ostane što duže u Evropi. Nadam se da ću se brzo adaptirati. Uvek se trudim da budem maksimalno fizički spreman, to je imperativ u modernom fudbalu“, dodao je novi štoper crno-belih.

Obradović ima 35 godina, ponikao je u Obiliću, od 2006. godine bio je član ukrajinskog Metalista, a do prelaska u Partizan bio je na pozajmici u Arsenalu iz Kijeva. Za reprezentaciju Jugoslavije upisao je sedam nastupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve