Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.07.2013.

23:25

Dodić: Poštovanje nas koštalo

Trener Jagodine Mladen Dodić rekao je da su njegovi fudbaleri igrali sa previše poštovanja prema Rubinu u prvom poluvremenu meča i da ih je to koštalo poraza.

Izvor:

Autor:

Default images

"Mislim da smo prvo poluvreme igrali sa previše poštovanja, što se videlo u našoj igri. Bilo je previše grča, a otežavajuća okolnost je i to što je protivnik iskoristio našu prvu grešku i dao gol, a onda ubrzo još jedan. Onda ste stvarno u problemu", rekao je Dodić.

Jagodina je izgubila sa 2:3, a Rubin je vodio sa 2:0 i 3:1.

"Moji momci su pokazali da su pravi. Drugo poluvreme smo odigrali bez grča. Bilo je i tada grešaka, ali rešili smo da popravimo utisak, da postignemo gol...čestitam igračima na drugom poluvremenu, pokazali su da nisu slučajno ovde. Rubin je pokazao svu svoju snagu i moć i kažnjavao je sve naše greške, a to je razlika kad igrate sa timom ovakvog kvaliteta", rekao je Dodić i dodao. "Mogu da budem zadovoljan tim drugim poluvremenom. Ne konačnim rezultatom, ali zadovoljan sam kako su u drugom poluvremenu momci odigrali i istrčali. Moraćemo i u revanšu da ponovimo to drugo poluvreme i da dostojno predstavljamo srpski fudbal i klub", zaključio je on.

Trener Rubina Kurban Berdijev rekao je da je meč bio očekivano težak.

"Bila je ovo jako teška utakmica, kao što smo očekivali. Brzo smo dali dva gola, a hteli smo posle toga da malo usporimo igru, ali to se nije desilo. Jagodina je igrala mnogo aktivnije i bila mnogo bolja u drugom poluvremenu i došla do ovog rezultata. Iskreno nisam zadovoljan tim delom igre, momci su se opustili, pomislili da su već dobili meč i zato ih je Jagodina kaznila", rekao je Berdijev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve