Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.07.2013.

13:33

Suares bi da ide: Patio sam

Fudbaler Liverpula Luis Suares rekao je da želi da napusti taj klub pošto u njemu ne može da napreduje – osvaja titule i igra u Ligi šampiona.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Suares je prošle sezone postigao 23 gola za Liverpul, koji je takmičenje u Premijer ligi završio na sedmom mestu.

Urugvajski reprezentativac je u više navrata izjavio da želi da napusti klub, ali i da mu ne odgovara život u Engleskoj.

"Ako dobijem dobru ponudu, koja bi mogla da utiče na napredak moje karijere, razmotriću je. Pojedini klubovi su se raspitivali, ali sve sam prepustio mom agentu. Oduvek sam želeo da napredujem. Zbog toga sam napustio Ajaks i prešao u Liverpul", rekao je Suares za Skaj sport.

Liverpul ne želi da proda 26-godišnjeg napadača, a mediji su prethodnih dana spekulisali da je uprava "Crvenih" odbila ponudu Arsenala od 30 miliona funti.

"Liverpul mora da se bori za učešće u Ligi šampiona a kada se to ne dogodi, to utiče na moral igrača. Patio sam. Teško je svake godine gledati Premijer ligu kada nemate šanse da je osvojite", rekao je on.

Suares je nedavno izjavio da ga engleski mediji ne razumeju, pošto se detaljno pisalo o njegovim incidentima na terenu, a posebno o poslednjem, kada je tokom utakmice ugrizao fudbalera Čelsija Branislava Ivanovića.

"Kontroverze sa (Patrisom) Evrom i (Branislavom) Ivanovićem su bile odlučujuće. Uvek postoje dodatna pitanja kada me ljudi analiziraju. Da se to nije dogodilo, možda bih bio proglašen za najboljeg igrača Premijer lige u prošloj sezoni", rekao je Suares.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve