Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.05.2013.

09:42

"Bane – moj brat od druge majke"

Prošle sezone Didije Drogba je bio junak Čelsija, pošto je ’plavcima’ doneo titulu u Ligi šampiona, a sada je tu ulogu preuzeo Branislav Ivanović.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Srpski fudbaler je doneo londonskom klubu trofej u Ligi Evrope, pogotkom u trećem minutu sudijske nadoknade meča sa Benfikom za trijumf 2:1 u Amsterdamu.

Drogba je pred početak ove sezone prešao u redove Galatasaraja, ali nije zaboravio saigrače iz kluba čije boje je branio od 2004. do 2012. godine.

Tako je odmah posle finala na svojim profilima na društvenu mrežu stavio sliku Ivanovića uz zanimljivu poruku: „Moj brat od druge majke. Mnogo sam ponosan na njega“.

Drogba je, takođe, dodao i da je ponosan na svoje saigrače.

Trijumfom nad Benfikom, Čelsi je postao prvi tim koji je zaredom osvojio prvo Ligu šampiona, pa Ligu Evrope. Ujedno, ’plavci’ su postali tek četvrti klub koji je osvojio sva tri najveća evropska takmičenja pod okriljem UEFA.

Fudbaleri Čelsija osvojili su Ligu Evrope, pošto su pobedili Benfiku sa 2:1 (0:0) u finalu na Amsterdam Areni.

Branislav Ivanović kaže da je tim Čelsija zaslužio slavlje, dok je Nemanja Matić rekao da ne pobeđuje uvek bolji tim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d