Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.04.2013.

12:11

FKCZ: Želimo vanrednu Skupštinu FSS

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda podržao je inicijativu za održavanje vanredne Skupštine Fudbalskog saveza Srbije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

„Upravni odbor FK Crvena zvezda smatra da je Skupština FSS najmerodavnije mesto za kritiku, raspravu, sugestije, neslaganje ili promene i poziva sve fudbalske radnike Srbije da svoje inicijative sprovode kroz institucije sistema FSS i preko Statuta ove organizacije, a nikako preko medija odnosno javnosti“, stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Takođe, Upravni odbor ističe da će Crvena zvezda aktivno učestvovati u svim budućim dešavanjima vezanim za srpski fudbal, kao što je i do sada činila.

Poslednjih nedelja mnogo bure se diglo povodom pisma Zvezdana Terzića u kojem je tražio ostavku prvog čovek Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića, jer smatra da on loše obavlja taj posao. Za sada je podršku inicijativi Terzića dao subotički Spartak, dok se ostali klubovi nisu izjasnili.

Upravni odbor Crvene zvezde je, takođe, usvojio konsolidovani finansijski izveštaj za 2012. godinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve