Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.04.2013.

17:16

CZ: Mijailovićev ugovor korigovan

Povratak Srđana Mijailovića u tim Crvene zvezde mogao bi da bude trajan, posle dogovora njegovog menadžera sa čelnicima kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Potpredsednik kluba Slaviša Kokeza sklopio je sporazum sa Stevanom Mikovićem, čime je povećan Zvezdin udeo u vlasništvu nad igračem.

Mijailović se u tim vratio posle četiri meseca – igrao je protiv Spartaka u novembru, a sa klupe je ušao u meču sa Hajdukom, posle čega je bio starter protiv Smedereva. Između toga preskočio je šest mečeva.

Mladi reprezentativac stigao je u ranim danima Mihajlovićevog selektorskog mandata i do A reprezentacije, za koju je odigrao tri utakmice, uključujući duele sa Belgijom i Makedonijom prošle jeseni.

Mijailoviću je prošlog leta sa Crvenom zvezdom isticao ugovor, a za produženje saradnje menadžer je dobio čak 30 do 40% od naredne prodaje u zavisnosti od visine transfera. Posle dogovora taj udeo je smanjen na 20 posto, pa Mijailović klubu pripada 80 posto.

Zvezda u subotu igra sa Spartakom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve