Nova vest
Fudbal

Sreda, 03.04.2013.

10:29

Mesi propušta revanš protiv PSŽ?

Fudbaler Barselone Lionel Mesi u sredu će biti podvrgnut dodatnim pregledima, kako bi se utvrdilo koliko je ozbiljna njegova povreda.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Mesi je, tokom prvog poluvremena prve četvrtfinale utakmice Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena povredio koleno, zbog čega ga je u poluvremenu zamenio Sesk Fabregas.

Utakmica u Parizu završena je nerešeno 2:2, golove za Barselonu postigli su Mesi u 38. minutu i Šavi u 89. minutu, dok su strelci za domaći tim bili Ibrahimović u 79. i Matudi u četvrtom minutu nadoknade vremena.

Revanš utakmica na programu je 10. aprila na Kamp Nou. Mesi će biti podvrgnut pregledu skenerom, kako bi se utvrdilo da li je povredio tetivu desnog kolena i koliko je ozbiljna povreda.

Defanzivac Havijer Maskerano sigurno će propustiti revanš utakmicu zbog povrede, a pomoćni trener Barselone Đordi Roura rekao je da će igrač odsustvovati sa terena nekoliko nedelja.

"Mislim da je ovo bila prava četvrtfinalna utakmica Lige šampiona i da je rezultat dobar, ali zaslužili smo bolje. Taj rezultat nas je koštao Mesija, kao i Maskerana, koji će odsustvovati četiri do šest nedelja", rekao je on.

Fudbaler Sesk Fabregas je rekao da je Mesi utučen zbog povrede, ali da se nada da će se najbolji igrač katalonske ekipe uskoro vratiti na teren.

"Tužan je jer je povređen. Dugo godina nije bio u takvoj situaciji, a u poslednjih pet godina odigrao je mnogo utakmica. Dobro ga poznajem, sigurno će želeti da se što pre oporavi", rekao je on.

"Bila je dobra utakmica, oni imaju dobar tim i kvalitetne igrače. Nije loš rezultat, ali postigli smo gol u poslednjem minutu pa smo očekivali pobedu, zbog čega smo pomalo tužni. Revanš je na našem stadionu i tu imamo mnogo mogućnosti. Ali, kada postignete gol u poslednjih pet ili 10 minuta, želite da se odbranite, nesrećno smo primili gol", dodao je Fabregas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu