Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 28.03.2013.

13:16

Milivojević: Nema opravdanja

Luka Milivojević rekao je da on i njegovi saigrači u sledećem prvenstvenom kolu moraju da pobede Radnički iz Kragujevca i dokažu da zaslužuju crveno-beli dres.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Zvezda je izgubila od Radničkog u Nišu (2:1) i praktično ispala iz šampionske trke, a u međuvremenu je stigao i novi trener Portugalac Rikardo Sa Pinto.

"Moramo, tako da kažem, bar malo da "osvetlamo obraz" posle serije loših rezultata."

"Najveći rival je daleko odmakao, međutim to ne sme da nam bude opravdanje da do kraja prvenstva na svakom meču ne pružimo maksimum. Moramo pred navijačima da pokažemo da smo dostojni Zvezdinog dresa i da se borimo do poslednjeg atoma snage", rekao je Milivojević za zvanični sajt kluba.

On je bio u sastavu Srbije u pobedi protiv Škotske, dok je poraz u Zagrebu od Hrvatske posmatrao sa klupe.

"Zadovoljan sam svojoj igrom protiv Škota. Zahvalio bih se navijačima koji su nakon poraza na Maksimiru došli da nas podrže, uprkos lošem vremenu. Mislim da bih pružio još bolju partiju da je teren bio u boljem stanju", istakao je Milivojević.

Po povratku na Marakanu Milivojević je upoznao i novog trenera Sa Pinta.

"Imali smo sastanak, upoznali smo se i zadovoljan sam onime što sam čuo. Biće nam potrebno malo vremena da "pohvatamo" sve što traži od nas. Rekao mi je da je gledao utakmicu koju sam odigrao za reprezentaciju u Novom Sadu i da je zadovoljan mojom igrom. Takodje, složili smo se da prostora za napredak uvek ima i da svi moramo da se potrudimo da do kraja sezone ostvarimo što bolje rezultate", poručio je Milivojević.

Utakmica 20. kola Superlige izmedju Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca igra se u subotu od 18 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve