Nova vest
Fudbal

Petak, 08.03.2013.

20:52

Liverpul vraća Alonsa?

Fudbaler Real Madrida Ćabi Alonso mogao bi da se vrati u Liverpul, prenose britanski mediji.

Izvor: SK

Autor: SK

Default images

„Još nisam odlučio gde ću nastaviti karijeru. U Realu ću ostati samo ako moja uloga u timu bude na istom nivou na kojem je sada, videćemo šta će biti u narednih nekoliko meseci. Uvek postoji šansa da se vratim u Premijer ligu, tamo sam proveo divne godine“, rekao je 31-godišnji fudbaler.

Uprava Reala ne želi da ga proda, ali Alonso ne žuri sa produžetkom ugovora koji ističe sledeće godine. Španac čeka da vidi šta će se desiti sa trenrom ekipe Žozeom Murinjom, koji će klub najverovatnije napustiti na leto.

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers se u proteklim mesecima raspitivao za Alonsa i nada se da će uspeti da ubedi španskog fudbalera da se vrati u klub za koji je igrao pet sezona.

Alonso je prošlog meseca podržao Rodžersa posle ispadanja ’crvenih’ iz Lige Evrope posle dvomeča sa Zenitom. Tada je takođe izjavio da i dalje gaji simpatije prema timu s Enfilda.

„Pratim igre Liverpula. I dalje sam veoma vezan za njih, a sebe smatram navijačem crvenih“, rekao je Alonso.

Ćabi Alonso je iz Liverpula prešao u Real 2009. godine i od tada je bio jedan od najznačajnijih igrača madridskog tima, za koji je odigrao 29 mečeva ove sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu