Nova vest
Fudbal

Petak, 01.03.2013.

17:45

FIFA odobrila licenciranje Daude

Fudbalski klub Crvena zvezda dobio je dozvolu FIFA da licencira Abiolu Daudu, a on će u ponedeljak zvanično postati igrač ’crveno-belih’.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Do problema oko licenciranja došlo je pošto je Dauda dogovorio saradnju sa Zvezdom pred sam istek prelaznog roka. ’Crveno-beli’ su na vreme poslali svu dokumentaciju Fudbalskom savezu Švedske, pošto je Nigerijac igrao za Kalmar, ali nikoga nije bilo u kancelariji da bi je primio.

Zbog toga je u ceo transfer morala da bude umešana i FIFA, koja je u petak konačno dala zeleno svetlo klubu iz Ljutice Bogdana.

Dauda je propustio već meč sa Javorom na otvaranju prolećnog dela sezone u Jelen Superlige, a trener Aleksandar Janković na njega neće moći da računa ni za meč sa Radom, koji se igra u nedelju.

Potvrda transfera Daude znači da je broj ’crveno-belih’ pojačanja ove zime definitivno tri, a pored njega u redove Zvezde došli su Luis Garido i Nikola Petković, koji su se odlično pokazali protiv Javora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve