Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.01.2013.

13:24

Maksimović: Neću igrati za Apolon

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Nikola Maksimović rekao je za “Sport” da neće igrati za Apolon sa Kipra, iako je po papirima član tog kluba.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Bivše rukovodstvo ‘crveno-belih’ prodalo je u septembru Maksimovića agenciji Pinija Zahavija za milion evra, a prava na igrača u janarskom prelaznom roku raspolaže Apolon.

Nisam bio upoznat sa tom transakcijom, informaciju sam dobio po završetku jesenje sezone. Mene ipak interesuje od mog menadžmenta na koju ću stranu posle Crvene zvezde i to mi je bila jedina tema razgovora tokom pauze. Sigurno neću u Apolon, a najavili su mi da se polako privodi kraju posao sa klubom iz drugog dela Evrope. Ove nedelje se nadam konkretnim potezima”, rekao je Maksimović.

Zanimljivo je da je Maksimović četiri meseca igrao za Zvezdu, a da nije bio njen igrač. Što se tiče odabira novog kluba, mladi igrač ističe da mu novac ne igra presudnu ulogu.

Čim dobijem zvaničnu ponudu prelomiću brzo. Nekada je dobro i na prvu loptu odlučiti, a ne taktizirati i ostati praznih šaka. Igrao sam pod injekcijama i bolovima samo da pobedimo ili prođemo dalje letos u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Neko sa strane ne vidi da mi igrači znamo da rizikujemo dužu pauzu tako da me neki zli komentari nisu izbacivali iz koloseka”, naglasio je Maksimović.

Maksimović je, takođe, istakao da je na kraju otvoreno razgovarao sa predsednikom Draganom Džajićem.

Upoznao sam ga detaljno sa svojim stavusom i planovima da odlazim. Inostranstvo je izazov, a postoji kod mene želja da se potvrdim i nastavim da budem deo reprezentacije Srbije u nastavku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo”, rekao je Maksimović i dodao šta će pamtiti tokom perioda provedenog u Zvezdi, “Četiri pobede u derbiju za godinu dana, osvojen Kup Srbije i pored silnih problema na mnogim poljima, ali ova ekipa ima jedinstvo i karakter. Sada će svako svojim putem, a uvek možemo da se pogledamo u oči i kažemo sve otvoreno. I tako smo izgurali možda jedno od najtežih doba u istoriji Zvezde”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu