Nova vest
Fudbal

Subota, 22.12.2012.

08:49

FKCZ: Nova uprava počela sa radom

Novi predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić na Skupštini je zvanično stupio na dužnost i odredio svoje pomoćnike.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Za svoje najbliže saradnike, odnosno potpredsednike, Džajić je izabrao Nebojšu Čovića, Ivicu Tončeva i Slavišu Kokezu, koji su bili i u Radnoj grupi.

Za novog sportskog direktora izabran je Zoran Stojadinović, dok je na mesto generalnog sekretara postavljen Miodrag Zečević, a njegov zamenik je Stefan Pantović.

Džajić je na izborima održanim u ponedeljak i utorak ponovo izabran za prvog čoveka ’crveno-belih’, a tu funkciju je prethodno obavljao od 1998. do 2004. godine.

On je po preuzimanju funkcije istakao da je spreman da svoje umeće stavi u funkciju ’crveno-belih’ i da to obećanje nikada neće izneveriti. Novi potpredsednk Nebojša Čović rekao je da novo rukovodstvo ’crveno-belih’ neće vršiti istrage nego će učiniti sve da stabilizuje klub.

Na Skupštini, koja je održana na stadionu Zvezde, izabrano je i 16 članova Upravnog odbora, a to su: Čović, Tončev, Kokeza, Branko Radujko, Aleksandar Antić, Miodrag Lemajić, Slobodan Babić, Predrag Ćulibrk, Božidar Cerović, Milovan Stanišić, Mirko Ristić, Dušan Savić, Branko Kovačević, Zoran Bašanović i Marko Ćulibrk.

Celo rukovodstvo predložio je Džajić, a Skupština, kojoj je prisustvovalo 106 od 149 članova, jednoglasno je to prihvatila.

Džajić je gotovo celu igračku karijeru proveo u Crvenoj zvezdi, a prethodno je predsedničku funkciju obavljao od 1998. do 2004. godine. Pre toga bio je sportski direktor u periodu kada je Zvezda postala šampion Evrope i sveta. On je u poslednjih mesec dana bio na čelu Radne grupe koja je preuzela rukovođenje klubom posle odlaska prethodnog predsednika Vladana Lukića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve