Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.11.2012.

19:53

LŠ: Malaga bodom do druge faze

Fudbaleri Malage potvrdili su sjajnu debitantsku sezonu u Ligi šampiona i kao prvoplasirani iz grupe C plasirali se u drugu rundu takmičenja.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Tim iz Andaluzije osvojio je bud u Sankt Peterburgu, igrao je 2:2 (2:1) sa Zenitom, i stekao nedostižnu prednost ispred Milana i Anderlehta.

Španci su u Rusiji poveli sa 2:0 do desetog minuta, golovima Bounanotea i Fernandesa, ali je Zenit pogocima Danija u 49. i Fajzulina u 87. minutu stigao do boda.

Kasnije Milan gostuje Anderlethu, a pobedom u Briselu "rosoneri" bi se pridružili Malagi u nokaut fazi takmičenja. Zenit ima šansu da u poslednjem kolu izbori nastup u Ligi Evrope na proleće.

Zenit je početkom sezone najavljivao velike ambicije u Ligi Evrope, posebno posle dovođenja Hulka i Aksela Vitsela za 80 miliona evra, ali je upravo od njihovog dolaska ruski šampion počeo da posrće, kako u igri tako i u rezultatima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu