Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 15.11.2012.

14:15

Ublažena kazna Novom Pazaru

Komisija za žalbe Fudbaskog saveza Srbije donela je odluku da delimično usvoji žalbu FK Novi Pazar.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Tako je prvi tim kažnjen odigravanjem jedne prvenstvene ili kup utakmice bez prisustva publike, kada je klub domaćin.

Novi Pazar je već odigrao jednu utakmicu pred praznim tribinama, u 11. kolu Jelen Superlige sa Slobodom iz Užica, a rezultat je bio nerešen 2:2.

Novi Pazar je prvobitno kažnjen sa dve utakmice bez publike na svom terenu i novčano sa 500.000 dinara zbog transparenta "Rešen rebus, srce, bubreg, pluća, živela Žuta kuća", za vreme utakmice Kupa Srbije protiv Rada.

„U ostаlom delu potvrđuje se prvostepenа Odlukа Disciplinske komisije. Nаime, izvršivši uvid u kompletne spise predmetа kаo i u pisаno Izjаšnjenje Disciplinskog inspektorа FSS, а imаjući uvidu sve činjenice, а posebno dа se rаdi o mаnjoj grupi izgrednikа kojа je u međuvremenu procesuirаnа, kаo i nаpore orgаnizаtorа utаkmice dа istа protekne u nаjboljem redu, Komisijа zа žаlbe je donelа nаpred nаvedenu Odluku. Komisijа tаkođe smаtrа dа će kаznа odigrаvаnjа jedne prvenstvene ili kup utаkmice kаdа je klub domаćin ostvаriti punu svrhu kаžnjаvаnja“, navodi se u odluci.

U 13. kolu Jelen Superlige fudbaleri Dragoljuba Bekvalca dočekuju Javor, u subotu u13 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve