Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.10.2012.

23:59

FK Vojvodina: Sve nama u inat

Fudbalski klub Vojvodina oglasio se u sredu povodom odluke Sudijske komisije FSS da je Danilo Mihajlović bez greške sudio meč sa OFK Beogradom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Taj duel je završen bez golova, a Novosađani su se pre meča žalili zbog odluke da Mihajlović sudi na Karaburmi, ali i posle susreta jer ih je navodno glavni arbitar dosta oštetio. Ipak, prema Sudijskoj komisiji, Mihajlović je sudio bez greške na tom meču.

Iz sredstava javnog informisanja FK Vojvodina je saznala da je Danilo Mihajlović, prvenstvenu utakmicu šestog kola kola Jelen Superlige između OFK Beograda i Vojvodine sudio bez greške“.

Konstatacija sudijske komisije, da je regularno poništen pogodak FK Vojvodina, kada je napadač našeg kluba napravio prekršaj „tek kada je golman OFK Beograda pokušao da ustane“, lažna je i zlonamerna i sramna za sudijski odbor“.

FK Vojvodina poslednjih šest godina žalila se na suđenje isključivo na utakmicama na kojima su sudije svesno i zlonamerno izigrali Pravila fudbalske igre, a sve na štetu našeg kluba. To su, potsetimo: finale Kupa Srbije 2011 protiv Partizana, tri prvenstvene utakmice protiv Partizana i utakmica protiv OFK Beograda. Navedene utakmice sudili su Veselinović, Popović, Spasić, Grujić i Mihajlović“.

Gospodo iz sudijske komisije, hoćemo pošteno suđenje, a radi Vašeg potsećanja, u ovom prvenstvu bodove smo gubili od FK Smederevo, FK Jagodina, FK Partizan i FK Sloboda pa se nismo žalili ni na jedno suđenje. Pitamo sudijsku komisiju, kako je moguće da njihov uvaženi član, gospodin Zoran Petrović u emisiji „Jelenovo oko“ na TV Arena, tvrdi da kazneni udarac dosuđen za OFK Beograd nije postojao i da ide na dušu sudije, a sudijska komisija kaže suprotno“, kaže se u saopštenju.

Iz Vojvodine su, takođe, podržali fudbalski klub Javor koji se žalio na suđenje na meču sa Partizanom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve