Nova vest
Fudbal

Subota, 22.09.2012.

20:27

Nikolić: Zadovoljni smo pobedom

Trener Rada Marko Nikolić rekao je da je prezadovoljan novom pobedom u "ratničkoj utakmici" protiv Donjeg Srema.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

Nikolić je da dodao i da su njegovi fudbaleri svesni da trenutno prvo mesto na tabeli ne znači mnogo.

"Prvo poluvreme smo odigrali zaista izuzetno i zasluženo smo vodili sa 2:0. Ideja je bila da tako i nastavimo, ali je utakmica otišla u drugom pravcu. Posle serije neverovatnih grešaka primili smo gol i utakmica je tada ušla u borbenu fazu", rekao je Nikolić agenciji Beta.

Rad je pobedio u gostima Donji Srem s 2:1 i tako došao na prvo mesto tabele, gde će ostati do sutra, kada može da ga pretekne Partizan ako pobedi Slobodu.

"Imali smo u drugom poluvremenu prilike i mi i oni. Utakmica je bila prava ratnička, što nama nije odgovaralo, jer smo hteli da mirno privedemo meč kraju, ali ne treba sad tražiti dlaku u jajetu. Igračima čestitam na pobedi i zasluženom trijumfu, ali nemamo vremena za slavlje, čeka nas sledeći meč", rekao je Nikolić.

Rad uvek igra lepo s Nikolićem na čelu, a ove sezone postiže sjajne rezultate i još nema poraz u Super ligi Srbije. Dobre igra Rada i pozicija na tabeli naterala je navijače "građevinara" da popune mesta na stadionu, ali je 33-godišnji stručnjak rekao da ništa od toga ne dotiče njegove igrače.

"Nećemo imati nikakvih problema sa time. Imamo veliki kontinuitet rada, momci su svesni svega, svakodnevno se radi sa njima na tome", rekao je Nikolić.

Trener Rada objasnio je da njegova ekipa ne želi da se zadovolji malim stvarima.

"Imamo jako ambicioznu grupu koja se ne zadovoljava malim stvarima. Da se igra šest kola već bismo bili prvaci, ali igra se 30. Svi smo toga svesni. Ne nedostaje nam motiva i ambicija, a ovo je samo podstrek da radimo još više i još bolje", zaključio je Marko Nikolić.

Rad je posle šest odigranih kola prvi na tabeli sa šest pobeda i dve nerešene utakmice i ima bod više od Crvene zvezde i Jagodine, dok Zvezda još uvek nije odigrala zaostali meč prvog kola protiv Javora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve