Nova vest
Fudbal

Petak, 21.09.2012.

08:01

Fudbaleri Partizana: Bili smo bolji

Fudbaleri Partizana kažu da su bili bolji od Nefčija u prvom kolu Grupe H Lige Evropa, ali da nisu iskoristili šanse koje su imali.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

‘Crno-beli’ su igrali bez golova sa azerbejdžanskim predstavnikom na početku evropske sezone.

Kapiten Partizana Saša Ilić rekao je posle remija da jedan osvojeni bod nije dovoljan protiv ekipe kakav je Nefči.

"Falio nam je gol, ekipa Nefčija je imala jednu šansu. Imali smo terensku inicijativu, nekoliko šansi i sve bi drugačije bilo da smo postigli pogodak. U svakom slučaju, bod u odnosu na ekipu kakva je Nefči nije dovoljan, ali imamo još pet utakmica do kraja. Liga Evropa je nezahvalno takmičenje, ako ostvarimo neku pobedu na strani, sve je moguće. Inter i Rubin su dosta bilji od Nefčija i uz veliku dozu sreće možemo se nadati plasmanu dalje", rekao je Ilić.

Golman Vladimir Stojković izjavio je da je njegov tim odigrao odlično, ali da je nedostajala završnica u napadima.

"Igrali smo odlično, ali nam je falio gol. Svaki bod je bitan, Liga Evropa je veliko takmičenje. Gosti su igrali uglavnom na kontranapade i tako umeju često da kazne protivnika, ali ovog puta nisu uspeli. Želeli smo pobedu, ali smo ušli nervozno u utakmicu. Moramo da se okrenemo narednim mečevima", rekao je Stojković.

Štoper Miloš Ostojić rekao je da je njegov tim diktirao tempo i imao loptu u posedu, ali da nije imao sreće da postigne pogodak.

"Očekivali smo bolji rezultat, ali šta da radimo... Mislim da smo bili bolji tokom cele utakmice, diktirali smo tempo, imali loptu u našem posedu, međutim nismo imali sreće da postignemo pogodak. Mogli smo bolje, verovali smo da ćemo doći do očekivana tri boda, ali šta je - tu je", rekao je Ostojić.

Vezni fudbaler Saša Marković kazao je da su on i njegovi saigrači ostavili srce na terenu.

"Trudili smo se, ostavili smo srce na terenu, medjutim nismo iskoristili svoje šanse. Dominirali smo, imali šanse, ali nismo uspeli da postignemo gol. Ovo je Evropa, san, sada moramo da se vratimo u realnost", kazao je Saša Marković.

Štoper Nefčija i reprezentativac Makedonije Igor Mitreski rekao je da je njegovoj ekipi najbitnije to što nije izgubila u Beogradu.

"Ovo je dobar rezultat za nas, jer nam je najbitnije što nismo izgubili. Partizan je igrao dobro, ali smo uspeli da zaustavimo njihove napade i dodjemo do vrlo bitnog boda za naš klub", rekao je Mitreski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve