Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.09.2012.

19:40

Benitez umesto Alegrija u Milanu?

Agent Rafe Beniteza rekao je da bi njegov klijent bio zainteresovan da preuzme Milan u slučaju da italijanski klub stupi u kontakt sa njim.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

Masimilijano Alegri, trenutno trener Milana, je pod velikom dozom pritiska nakon dva poraza njegove ekipe na domaćem terenu u Seriji A i 0:0 sa Anderlehtom u Ligi šampiona u utorak.

Benitez je bez posla nakon što je dobio otkaz iz Intera u decembru 2010. godine, ali se njegovo ime spominje kao moguća zamena za Alegrija.

Bivši menadžer Liverpula javno je istakao da želi da se vrati poslu i njegov agent, Manuel Garsija Kilon je otkrio da, iako još uvek nije bilo zvaničnih razgovora, da bi njegov klijent definitivno prihvatio ponudu.

„Nije istina da je Benitez sam sebe ponudio klubu. Ako nas Milan bude kontaktirao razgovaraćemo sa njima. Ali, otvoreni smo za sve“, rekao je Garsija Kilon.

Pitanje je koliko će Alegri ostati u klubu posle serije loših rezultata i izjave vlasnika kluba, Silvija Berluskonija da je nezadovoljan igrom svog kluba. Dodatni pritisak na Alegrija nastao je nakon što Milan nije uspeo da osvoji Skudeto.

Prodajom Zlatana Ibrahimovića i Tijaga Silve Pari Sen Žermenu smanjena je Alegrijeva šansa da ostane u klubu, posebno nakon što su i veterani, Van Bomel, Sedorf, Gatuzo, Nesta i Inzagi otišli iz kluba, dok su u klub došli Đampaolo Pacini, Najdžel De Jong, Mbaje Nijang, i Bojan Krkić.

Milan je pred početak sezone prodao samo 19.283 ulaznice, što je najmanje od kada je Berluskoni 1986. godine došao na čelo kluba.

Mediji u Italiji su naglasili da su navijači Milana izviždali svoje igrače nakon utakmice sa Anderlehtom, i da Alegrijeva budućnost sada najviše zavisi od utakmice sa Udinezeom u nedelju.

Definitivno nije najbolji trenutak za tim, na nama je pritisak da uvek pobeđujemo. Moramo mnogo da radimo kako bismo popravili našu igru i sve ono što nam fali u igri. Moji momci su igrali hrabro i jako dok Anderleht nije imao šut na gol. Oseća se napredak u igri i ponovo nismo primili gol, a sada moramo da damo gol protiv Udinezea“, rekao je Alegri.

Alegri je takođe izjavio da nije zabrinut za svoju budućnost u klubu, i da uvek misli samo na svoj tim.

Milan svoju narednu utakmicu protiv Udinezea igra u nedelju 23. septembra od 15:00 časova na „Friuliju“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve