Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.09.2012.

22:36

Vignjević: Nedostajala agresivnost

Novi trener Vojvodine Nebojša Vignjević posle remija sa Jagodinom rekao je da je njegovoj ekipi u tom duelu nedostajalo agresivnosti u završnici napada.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Vignjević je rekao da je su igrači Vojvodine dali maksimum što se tiče htenja i borbenosti, ali da u njihovoj igri nije sve funkcionisalo kako treba na meču koji je završen rezultatom 1:1.

Nadali smo se pobedi, ali nažalost nismo uspeli da stignemo do nje, nadam se da će u narednim mečevima biti bolje”, rekao je Vignjević dodajući da je Jagodina zasluženo osvojila bod u Novom Sadu.

Po rečima Vignjevića, Vojvodina je u utakmici sa Jagodinom primenila dve formacije u sistemu igre koje, po mišljenju trenera Novosađana, odgovaraju toj ekipi.

U nastavku takmičenja nećemo mnogo toga menjati”, rekao je Vignjević.

Trener Jagodine Simo Krunić nije krio zadovoljstvo osvojenim bodom na stadionu “Karađorđe”.

Mislim da smo potpuno zaslužili bod. Utakmica je bila tvrda, prava prvenstvena. Mi smo u prvom poluvremenu imali svoje šanse, Vojvodina svoje u drugom poluvremenu, dakle, remi je najrealniji ishod”, rekao je Krunić ponovivši da njegovi igrači zaslužuju pohvale za maksimalnu borbenost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d