Nova vest
Fudbal

Petak, 14.09.2012.

12:14

Ignjovski: Tek nas čekaju izazovi

Reprezentativac Aleksandar Ignjovski rekao je da će nacionalni tim tek igrati najteže mečeve u kvalifikacijama za SP i da nema euforijie zbog pobede nad Velsom.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

"Utisci posle utakmica protiv Škotske i Velsa su se slegli. Srećan sam zbog ubedljive pobede u Novom Sadu, ali ovo je ipak samo početak. Moramo da budemo svesni da nas tek očekuju teški mečevi. Pokazali smo dobre partije, trebalo bi da nastavimo da igramo ovako. Moramo da ostanemo čvrsto na zemlji i da budemo maksimalno oprezni", rekao je Ignjovski.

Posle nastupa u reprezentaciji Ignjovskog očekuje nastavak bundesligaških borbi u dresu Verdera koji za vikend gostuje Hanoveru.

"Atmosfera u ekipi je odlična posle pobede koju smo u derbiju ostvarili protiv Hamburga. Ipak, moramo biti oprezni, jer znamo da nas očekuje veoma teško gostovanje ekipi Hanovera. U pitanju je tim koji igra čvrsto, na rezultat, izuzetno su iskusni, a i imaće veliku podršku sa tribina. Ovaj duel predstavlja derbi severa Nemačke", istakao je Ignjovski.

Njemu je ovo druga sezona u dresu Verdera, a prethodno je igrao za Minhen 1860 i OFK Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve