Nova vest
Fudbal

Subota, 08.09.2012.

12:56

Jovetić: Izvinjavam se, kriv sam

Jedan od najboljih crnogorskih fudbalera rekao je da se izvinjava zbog propuštene šanse za trijumf nad Poljskom u kvalifikacijama za Brazil.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Crnogorci i Poljaci su igrali 2:2, a Jovetić je imao odličnu šansu da svom timu donese vođstvo, a potom i eventualnu pobedu.

„Osećam se mnogo loše. Imao sam meč loptu, ali nije išlo kako treba, izvinjavam se“, rekao je Jovetić.

Kada se sve sabere, nije loše, ali kad znaš da si mogao da pobediš onda svakako ostaje žal. Ali, to je fudbal. Bio sam tragičar, preuzimam krivicu na sebe“, dodao je Jovetić.

Jovetić je prokomentarisao igru iz drugog poluvremena.

Nismo hteli da se zalećemo u nastavku, ne bi bilo pametno. Nesvesno smo se povukli. Sigurno da je utakmica bila mnogo iscrpljujuća“, rekao je Jovetić, a potom se osvrnuo na naredni meč u San Marino, „Moramo da uzmemo bodove, ali neće biti lako, jer u današnjem fudbalu svaka ekipa igra dobro. Ali sada moramo da se posvetimo tom meču“.

Kapiten Mirko Vučinić je na konstataciju predstavnika sedme sile da je utakmica imala čudan tok rekao:

Ne čudan, nego žalostan. Treba, međutim, da budemo zadovoljni što smo pokazali do 60. minuta. Malo koja ekipa bi se vratila na ovakav način. Želim da se zahvalim publici bez obzira na to što su bacali petarde. Oni su nam puno pomogli“.

Vučinić se posebno osvrnuo na izjavu Jovetića.

On greši što se izvinjava, nema kome da se izvinjava. Puno puta je odlučio utakmicu, tako da nema razloga za tako nešto“, rekao je Vučinić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve